BBCAlbanian.com
 
Botuar: E enjte, 21 maj 2009 - 19:05 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag: Jozefina Topalli, nënkryetare e PD-së
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Para zgjedhjeve të përgjithshme të 28 qershorit në Shqipëri, mysafirë të programeve tona të radhës janë disa nga drejtuesit e forcave kryesore politike, pjesëmarrëse në këto gara.

Kësaj radhe bashkëbiseduese jona dhe juaja është zonja Jozefina Topalli, nënkryetare e Partisë Demokratike dhe kryetare e kësaj legjislature të Kuvendit të Shqipërisë.

Keni pyetje për zonjën Topalli?

Pyetjet dërgojini përmes formularit, në anën e djathtë të po kësaj faqeje.

Ato, së bashku me numrin e telefonit, duhet të na mbërrijnë deri të mërkurën. Pyetjet anonime nuk do të merren parasysh.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi dhe transmetohet çdo të premte e të hënë në emisionin e mëngjesit BBC Sot, pas lajmeve të orës nëntë.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>