BBCAlbanian.com
 
Botuar: E enjte, 14 maj 2009 - 13:24 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag - Gramoz Ruçi, kryetar i AK të PS-së
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Para zgjedhjeve të përgjithshme të 28 qershorit në Shqipëri, mysafirë të në programeve tona të radhës do të jenë disa nga drejtuesit e forcave kryesore politike, pjesëmarrëse në këto gara.

Kësaj radhe bashkëbisedues yni është zoti Gramoz Ruçi, kryetar i Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi dhe transmetohet çdo të premte e të hënë në emisionin e mëngjesit BBC Sot, pas lajmeve të orës nëntë.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>