BBCAlbanian.com
 
Botuar: E premte, 20 mars 2009 - 14:18 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag - dëgjuesit pyesin Kryeministrin e Kosovës
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Këshilli i Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara pritet të diskutojë raportin e Sekretari i Pergjithshëm, Ban Ki Moon, mbi Kosovën.

Kreu i organizatës botërore ka bërë të ditur se misioni i UNMIK-ut nga shqiptarët e Kosovës shihet si pengesë për sovranitetin e vendit.

Ndërkohë, misioni evropian EULEX po bën përpjekje që të shtrihet në mbarë territorin, një vit pas shpalljes së pavarësisë që pritet të diskutohet së shpejti nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë..

Kosova dhe sfidat që e presin në planin ekonomiko-social e politik, dhjetë vjetë pas luftës, janë çështjet që i diskutojmë në Zigzagun e radhës me kryeministrin Hashim Thaçi.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>