BBCAlbanian.com
 
Botuar: E mërkurë, 25 shkurt 2009 - 11:05 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag: Keni pyetje për ish-presidentin Moisiu?
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues në Zigzagun e radhës?
Pritet që në samitin e radhës të NATO-s Shqipëria të bëhet anëtare me të drejta të plota e Aleancës. Edhe Bashkimi Evropian ka bërë vlerësime pozitive përsa i përket plotësimit të kushteve për përfshirjen e vendit në familjen evropiane.

Ndërkohë, forcat politike po bëjnë përgatitjet e fundit për zgjedhjet parlamentare të 28 qershorit.

Bashkëbisedues yni i radhës është zoti Alfred Moisiu, ish-president i Shqipërisë.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>