BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 14 prill 2008 - 09:42 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigzag: Ramush Haradinaj iu përgjigjet pyetjeve tuaja
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues të radhës në Zigzag?
Kemi pasur shumë propozime, menjëherë pas lirimit si i pafajshëm nga Gjykata e Hagës, që bashkëbisedues i radhës të jetë Ramush Haradinaj, kryetar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe ish-kryeministër i Kosovës.

Zoti Haradinaj iu përgjigj me kënaqësi ftesës sonë.


Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.
 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>