http://www.bbcalbanian.com

Botuar: E hënë, 03 mars 2008 - 13:35 CET

Zigazag: Edi Rama iu përgjigjet pyetjeve tuaja

Bashkëbisedues yni dhe i juaji në programin tonë të radhës është zoti Edi Rama, kryetar i Partisë Socialiste dhe kryetar i Bashkisë së Tiranës.

Zhvillimet e fundit në Shqipëri, raportet maxhorancë-opozitë, përvoja e funksionimit të pushtetit lokal dhe shqetësimet e qytetarëve janë në qendër të vëmendjes së këtij programi.

Dëgjoni bashkëbisedimin me zotin Rama

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.