BBCAlbanian.com
 
Botuar: E hënë, 03 mars 2008 - 13:35 CET
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Zigazag: Edi Rama iu përgjigjet pyetjeve tuaja
 
BBC
Kë dëshironi bashkëbisedues të radhës në Zigzag?
Bashkëbisedues yni dhe i juaji në programin tonë të radhës është zoti Edi Rama, kryetar i Partisë Socialiste dhe kryetar i Bashkisë së Tiranës.

Zhvillimet e fundit në Shqipëri, raportet maxhorancë-opozitë, përvoja e funksionimit të pushtetit lokal dhe shqetësimet e qytetarëve janë në qendër të vëmendjes së këtij programi.

Programi Zigzag drejtohet nga Seladin Xhezairi.

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>