BBCAlbanian.com
 
Botuar: E diel, 19 shkurt 2006 - 11:35 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
A jemi të përgatitur kundër gripit të shpendëve?
 
Treg shpendësh
Raste të reja të gripit të shpendëve në botë
Kohët e fundit janë njoftuar raste të reja të virusit të gripit të shpendëve në botë dhe Evropë.

Në Evropë raste janë gjetur në Austri e Francë ditët e fundit, por edhe në Slloveni, Hungari, Itali e Greqi.

Çfarë do të thotë zbulimi i rasteve të tjera në Evropën Perëndimore. A tregon ky një shpërthim të sëmundjes si në Azi e Afrikë?

Në Shqipëri autoritetet thonë se nuk ka ndonjë rast të konfirmuar të virusit të shpendëve. Ka njoftime për ngordhje të shpendëve, por analizat e deritanishme tregojnë se nuk janë virusi vdekjeprurës i gripit të shpendëve.

Sa të vetëdijshëm jemi për sëmundjen dhe masat që duhen marrë? A mendoni se janë marrë masat e nevojshme parandaluese? A janë autoritetet në kontroll të gjendjes? A keni frikë se sëmundja mund të përhapet në rajonin tonë.

Na shkruani:

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>