BBCAlbanian.com
 
Botuar: E martë, 14 qershor 2005 - 18:12 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
Çështjet sipas votuesve
 
Kuti votimi
Nga platformat e bëra publike dhe nga fushata që ka filluar me të madhe për zgjedhjet parlamentare të 3 korrikut në Shqipëri, disa prej çështjeve kryesore për të cilat angazhohen partitë janë edukimi, lufta kundër korrupsionit, mirëqenia e punësimi dhe integrimi europian.

Partitë premtojnë më shumë çerdhe e shkolla, libra falas, zhdukje të anafabetizmit, autonomi të universiteteve e reforma të thella në arsim. Ato premtojnë luftë kundër korrupsionit, vende të reja pune, rritje të mirëqenjes e fund varfërisë.

A janë këto çështjet për të cilat ju si votues do të dëshironit partitë të bëjnë fushatë?

Nëse po, atëherë a mendoni se ato premtojnë gjërat që ju pritni prej tyre?

Nëse jo, atëherë çfarë zotime do të dëshironit të dëgjoni prej tyre?

Na shkruani

Në adresën albanian.section@bbc.co.uk
Me telefon: + 44 207 557 3021
Me SMS në numrin: + 44 7786 201039

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>