BBCAlbanian.com
 
Botuar: E premte, 12 mars 2004 - 16:12 CET
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
A mund të mposhtet AIDS-i?
 
Sezoni HIV/AIDS i BBC-së
HIV/AIDS-i shoqërohet nga një stigmë e fortë
AIDS-i përbën krizë ndërkombëtare të përmasave shumë të mëdha.

Sot HIV/AIDS është shkaktari më i madh i vdekjeve në Afrikën sub-sahariane.

Këtë javë në programet e BBC-së në shqip ju kemi sjellur materiale mbi historinë e sëmundjes së HIV/AIDS-it, cili është rreziku me të cilin ndeshen vende si Shqipëria dhe çfarë po bëhet për ta parandaluar atë.

Edhe ju mund të inkuadroheni në debat.

A po bëhet mjaft për ndërgjegjësimin e popullatës për rrezikun nga HIV/AIDS-i?

A njihni dikë që është i sëmurë me HIV/AIDS?

A mund të mposhtet AIDS-i?

Na shkruani

 
 
Emri
Mbiemri*
Qyteti
Vendi
Email
Telefoni*
* Sipas dëshirës
Opinioni i juaj
 
  
BBCAlbanian.com mund të redaktojë komentet tuaja dhe nuk garanton se do të botohen të gjithë e-mailët.
 
LOKALE
Jeta me HIV
Faqja Kryesore
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>