http://www.bbcalbanian.com

22 qershor, 2010 - Published 12:30 GMT

Botërori 2010: Francë - Afrikë e Jugut

Për të parë drejtpërdrejtë rezultatin dhe renditjen ne grup duhet të aktivizoni programin javascript.

Franca vjen në këtë ndeshje pas barazimit me Uruguajin, humbjes me Meksikën por edhe me probleme të mëdha të shkaktuara nga mosmarrëveshjet brenda ekipit.

Finalistët e botërorit të fundit janë thuajse të eleminuar në këtë grup.

Edhe Afrika e Jugut, mikëpritëse e Botërorit 2010, duhet të bëjë 'një mrekulli' për t'u kualifikuar.

Dy ekipeve të tjera në këtë grup, Meksikës dhe Uruaguajit, iu mjafton barazimi për t'u kualifikuar për më tej.