http://www.bbcalbanian.com

18 qershor, 2010 - Published 16:01 GMT

Botërori 2010: Slloveni - SHBA

Për të parë drejtpërdrejtë rezultatin dhe renditjen ne grup duhet të aktivizoni programin javascript.

Sllovenia ka fituar me Algjerinë 1-0 në ndeshjen e parë në grup.

Shtetet e Bashkuara barazuan me Anglinë 1-1.

Sllovenia kuafilikohet për më tej me një fitore ndaj SHBA-së.