http://www.bbcalbanian.com

18 qershor, 2010 - Published 11:23 GMT

Botërori 2010: Gjermani - Serbi

Për të parë drejtpërdrejtë rezultatin dhe renditjen ne grup duhet të aktivizoni programin javascript.

Serbia merr pjesë për herë të parë si vend më vete në finalet e Kampionatit Botëror.