BBCAlbanian.com
 
18 mars, 2010 - Published 13:42 GMT
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
Pullë postare e Kosovës në Gibbons Stamp Monthly
 
Elizabeth Gowing, shkrimtare
Autorja Elizabeth Gowing ka jetuar në Kosovë disa vjet
Numri më i fundit i njërës prej revistave më të njohura të filatelisë në botë, Gibbons Stamp Monthly, që botohet në Britani të Madhe, i ka kushtuar një artikull një pulle postare të botuar në Kosovë.

Është fjala për një pullë me portretin e udhëpërshkrueses dhe antropologes britanike Edith Durham, që ndër shqiptarët njihet si Mbretëresha e Malësorëve.

Autore e artikullit është Elizabeth Gowing, shkrimtare dhe bashkëthemeluese e OJQ-së The Ideas Partnership që merret me çështje të kulturës, edukimit, dhe turizimit të qëndrueshem.

Ragip Luta i BBC-së bisedoi me autoren Elizabeth Gowing dhe fillimisht e pyeti përse është interesante kjo pullë postare?

 
 
GJITHASHTU
 
 
Dërgoja një miku   Version i printueshëm
 
 
 
BBC ©
 
^^ Kthehu në krye
 
  Arkiv
 
  BBC News >> | BBC Sport >> | BBC Weather >> | BBC World Service >> | BBC Languages >>